Vloggen en social media voor iedereen?

MAAR HOEF IK DAN HELEMAAL NIKS TE DOEN?

Nou eigenlijk wel, het gaat erom dat je het uiteindelijk zelf gaat doen, maar al het voorwerk: denk en uitvoer is al gedaan! De gradatie van de hoeveelheid dat je zelf wilt doen kun je ook bepalen. Zelf editen? kan, daar is een training voor… Zelf filmen?, graag! iedereen kan het, alles  is te leren! Voor je het weet kun je na een aantal sessies scripts schrijven, filmen en editen…… alles zelf!! Je hoeft daarna dus geen kosten meer te maken! Het is een investering in kennis waarvoor je normaal heel veel betaald Dan is verder je content en de planning ervan nuttig om goed te doen en ook daar help ik je mee. Als laatste de deelbaarheid via social media…. ook dat verzorgen we!

Kortom: alles onder 1 dak,  grafisch, film, edit, social marketing en loslaten wanneer mogelijk!

youtube no3lees verder…..

Natuurlijk heeft zakelijk vloggen ALLES te maken met social media. Het is social media!

Kijk naar Wehkamp die zoveel kijkers heeft om alleen een nieuwe vlogger te vinden! 


De  kritiek van veel volgers van bedrijven is toch dat er nog veel teveel “gezonden” wordt door het bedrijf en dat de interactie ver te zoeken is…. Het mag allemaal wat persoonlijker en eerlijk gezegd, ik kom dat zelf ook veel tegen en begin dan meteen om dat te veranderen. Het maken van een HUB ( een compleet plan wat er gedeeld gaat worden door het bedrijf en hoe dat beoordeeld wordt door de ontvanger) is een eerste vereiste en onderdeel daarvan is een goed contentplan met een contentkalender eraan toegevoegd.blog_content_plan

Het bedrijf weet dan wat ze moeten doen en delen en wat succesvol is. Alle geledingen in dat bedrijf doen mee in zo’n HUB. de ontvanger kan zich vereenzelvigen met de berichten omdat die divers zijn en niet alleen een commercieel randje hebben.Fotolia_72655829_Subscription_XXL-295x196

Zakelijk vloggen en dus video maken gaat hierin een stap verder en maakt je bedrijf instant persoonlijk. Vraag met een video aan je volgers wat ze graag willen zien en film dat ….. Laat zien waar je goed in bent en laat zien wat je kan. Je sales zal blij zijn, want hij krijgt meer wapens in handen om te kunnen overtuigen, je marketing is blij, want op beurzen kan hij ook andere inhoud laten zien en hij kan nieuwsbrieven versturen met video (populair qua klikratio) Je HR is blij want ze kunnen beelden van het bedrijf en medewerkers laten zien om anderen te overtuigen om bij het bedrijf te werken.

Ja social media heeft alles met zakelijk vloggen te maken en dat komt door de deelbare content die je aanbied.

Delen aan volgers op Linkedin, Facebook, Instagram, Twitter enz enz en natuurlijk je website.social-media-images

Niet alleen een video, maar ook een uitgeschreven transcript van wat er gezegd wordt in de video, zodat de SEO ook mee kan doen voor je bedrijf en betere zoekresultaten oplevert in Google, via tekst en via video op Youtube met je eigen Youtube vlogkanaal. Een kanaal die wij van zakelijk vloggen voor je opzetten en kunnen verzorgen mocht dat gewenst zijn.

imgres

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s